ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

image.png

Αγαπητοί γονείς , 

  Έπειτα απο την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για το κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων για 14 ημέρες , θεωρήσαμε σωστό οι μαθητές μας να μην χάσουν την επαφή με δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα που λαμβάνουν χώρα στο σχολικό περιβάλλον.
  Το σχολείο μας λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψιν του την καμπάνια που προωθεί το Υπουργείο Υγείας για την πρόληψη των πολιτών της χώρας μας "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" ξεκινάει σε όλες τις βαθμίδες του μαθήματα μέσω τηλεδιάσκεψης , καθώς επίσης και αποστολή προτεινόμενου εκπαιδευτικού υλικού για την απασχόληση των μαθητών μας , μικρών και μεγάλων , για όσο καιρό κρίνουν οι αρμόδιοι ότι οι εκπαιδευτικές βαθμίδες πρέπει να παραμείνουν κλειστές .
  
  Σε συνέχεια της χθεσινής μας επικοινωνίας , παρακάτω σας εξηγούμε με λίγα λόγια την διαδικασία χρήσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα χρησιμοποιήσουμε . 
  Εκτός απο την αποστολή υλικού μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  ( e-mail) , θα γίνεται ανάρτηση του υλικού και στο blog του σχολείου μας ( http://aristoteleionh.blogspot.com/ ) όπου θα μπορείτε να βρείτε επιπρόσθετο υλικό  το οποίο δεν θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά .
  Το υλικό που θα λαμβάνετε δεν είναι υποχρεωτικό . Η κίνηση του σχολείου μας , ειδικά για τις ηλικίες των μαθητών του Νηπιαγωγείου μας , είναι καθαρά συμβουλευτική , καθώς συμμεριζόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά αφού ο απαιτούμενος χρόνος παραμονής τους στο σπίτι είναι αρκετά μεγάλος .

  Το προτεινόμενο υλικό θα το λαμβάνετε και θα μπορείτε να το αναζητήσετε και στο blog μας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή .
  Θα περιλαμβάνει προτεινόμενες εκπαιδευτικές δραστηριότητες , παιχνίδια , φύλλα εργασίας , ζωγραφιές , προτάσεις κατασκευών με εύκολα και ανακυκλώσιμα υλικά, προτεινόμενες μουσικές επιλογές , βιβλία και διευθύνσεις ιστότοπων που θεωρούμε αξιόλογα , ενδιαφέροντα και εποικοδομητικά .
   

   " ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ "  και περνάμε δημιουργικό χρόνο μαζί με τα παιδιά μας .


     Με εκτίμηση ,

  Η Διεύθυνση του Αριστοτελείου Νηπιαγωγείου .

es8awuzxyaavuxg.jpeg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου